maandag 7 maart 2011

Dag wildernis

7:30 Graafmachine is binnen. Voel me net Pluk van de Petteflet die de torteltuin wil beschermen.
Nee, haaaalt, wil ik roepen, jullie maken alles kapot.
Maar ik doe het niet...
Het 'verdachte grindpad' blijkt (volgens Paul van Thienen van het hoveniersbedrijf) te bestaan uit een vertrouwd materiaal dat veel gebruikt wordt voor de versteviging van paden. Misschien kan het materiaal als ondergrond voor ons terras worden gebruikt.
De vijfer hebben na overleg met Hille en het opperhoofd tuinontwerp Dorus spontaan verplaatst. Waarom? De oorspronkelijke plek (bij het Prinsessepad) is misschien wel de meest zonnige plek, ideaal voor de groente, zonder om juist daar een vijfer te maken (Dit had Marc zondag ook al opgemerkt). Achter 'het bosje' is veel schaduw, daar kun je dan straks op hete zomerdagen lekker bij de vijfer zitten en voetjes baden. We hopen dat iedereen tevreden is met deze oplossing, tijd om veel te overleggen was er niet.
Kijk, er zit al water in!
Het is even wennen, het ziet er nu zo kaal uit. Morgen (dinsdag) zal het omspitten nog even doorgaan. Dan wordt ook nog wit zand aangevoerd voor het terras. De buurt is ondertussen een bende aan het worden, er zal dus ook nog heel wat schoongemaakt worden straks. Tot zover ben ik erg tevreden over het werk van hoveniersbedrijf Rosendaal en van Lith.
Helen heeft nog een hele rits foto's op Picasa gezet, kijk hier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten